SOCIAL

GDPR

Dorim să vă informăm că prin utilizarea site-ului www.biaro.ro, în conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, declarați că sunteți de acord cu termenii si condițiile menționate, dar și cu preluarea și prelucrarea datelor dumneavoastră de către noi. Prin date, ne referim la: nume si prenume, adresa de mail, adresa de facturare (strada, oras, judet, cod poștal), telefon.

Prin completarea formularului de înregistrare, vă dați consimțământul ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate și folosite de către administratorii Biaro pentru prelucrarea și preluarea comenzilor, validarea acestora, stabilirea contactului cu dumneavoastră sau transmiterea de mesaje. Acestea vor rămâne confidențiale și nu vor fi folosite decât în cazurile mai sus menționate.

Potrivit legii amintite, aveți oricând drept de acces, intervenție sau de opoziție asupra datelor dumneavoastră. Pentru întrebări sau nelamuriri referitoare la termeni și conditii, va rugăm să vă adresați nouă, înainte de a vă înregistra pe site sau de a plasa o comanda, la adresa de mail : contact@biaro.ro sau la nr. de telefon 0726574837.